Afbeelding

Workshop MURAL

vrijdag 20 oktober 14:00 - 17:30

Kunstenaar en muzikant Erik Neimeijer maakt in opdracht van Gashouder Dedemsvaart een megagrote muurschildering. In oktober organiseert de DNA KUNSTEXPEDITIE een workshop voor jongeren rond het thema. Op vier vrijdagmiddagen gaan zij, geïnspireerd op het werk van Erik een eigen paneel schilderen. In drie sessies schilder je een paneel dat deel gaat uitmaken van de MURAL in De Gashouder. In de eerste sessie neemt kunstenaar/muzikant Erik Neimeijer je mee in zijn muurschildering. Wat zie je precies? Erik geeft tips en truck mee en dan ga je zelf aan de slag met het maken van een ontwerp voor je eigen paneel. In de tweede en derde sessie voer je je ontwerp uit met acrylverf. In de laatste sessie richten we allemaal samen een expositie in die op 28 en 29 oktober te zien zal zijn in de Gashouder. Workshopbegeleider is Jeroen van Doornik. Maiximaal 6 deelnemers. Deelname is gratis. Opgeven op de site van de DNA KUNSTEXPEDITIE: www.kunstexpeditie-dedemvaart.nl

Rolstoelvriendelijk: ja
Huisdiervriendelijk: ja

gratis
Aanmelden is verplicht.

Locatie