visitekaartje
visitekaartje Herman van Hedel

Hoe kan ik verder?

maandag 2 oktober 2023 19:30 tot 21:30

Maandelijks organiseert Herman van Hedel een laagdrempelige gespreksavond in ‘Ons Eetcafé’ (Bentheimerstraat 20 in Coevorden) voor mensen die even vastlopen, verder willen met de eigen ontwikkeling of behoefte hebben aan een handreiking om zo weer verder te kunnen. Er gebeurt van alles in het leven en het is niet altijd duidelijk hoe je daar voor jezelf goed mee kunt omgaan. Dure coaching-trajecten of spirituele evenementen zijn voor veel mensen onbetaalbaar of niet passend en professionele hulpverlening kan een stap te ver zijn. Herman van Hedel is, naast zijn werk als ‘Manager Zorg en Kwaliteit’ bij Stichting De Voart, al jaren bezig met ‘bewustzijnsontwikkeling’ en organiseert gespreksavonden voor mensen die daar behoefte aan hebben. Er zijn geen kosten verbonden aan de avond, maar er is een mogelijkheid voor een vrijwillige bijdrage. Kijkt u voor meer informatie op www.hoekanikverder.nl Rolstoelvriendelijk: ja Huisdiervriendelijk: nee

Rolstoelvriendelijk: ja
Huisdiervriendelijk: nee

info@hoekanikverder.nl

Locatie