Vechtgenotenhuis
Vechtgenotenhuis Vechtgenotenhuis

Thema ochtend Kanker en Vermoeidheid

donderdag 19 oktober 2023 9:30 tot 12:00

Heb jij last van vermoeidheidsklachten en weet je niet hoe hiermee om te gaan? Dan is er tijdens deze ochtend gelegenheid om informatie in te winnen en je vragen te stellen rondom het thema Kanker & Vermoeidheid. Vanaf 9.30 uur ben je welkom en is er koffie en thee. Vanaf 10.00 uur is de opening, waarna om 10.15 uur Zandra Muis, oncologie fysiotherapeut (i.o.) en Trix de Boer, ergotherapeut, vertellen over vermoeidheid bij kanker en tips voor hoe ermee om te gaan. Om 11.00 uur houdt Marja Hendriks, voetreflex therapeut haar verhaal over wat voetreflextherapie bij vermoeidheid door kanker kan betekenen. Hierna is er ruimte voor vragen en ontmoeting. Aanmelden via activiteiten@vechtgenoten.nl Rolstoelvriendelijk: jaHuisdiervriendelijk: nee

Locatie