Oud vinyl
Oud vinyl Herman Sibon

Vinyl party en live muziek tijdens Feestweek Gramsbergen

zaterdag 27 augustus 2022 21:00 t/m zaterdag 3 september 1:30

Nostalgische 70s, 80s Vinyl party in Harry`s eetcafe. Zin om weer eens helemaal uit je plaat te gaan op muziek uit de sixties, seventies en eighties? Dat kan op zaterdag 27 augustus in Harry’s eetcafe in Gramsbergen vanaf 21.00 uur. Normaliter is de eerste zaterdagavond van de Gramsberger feestweek een rustige avond. Daarom wil Harry’s eetcafe daar wat verandering in brengen, door een vinyl party te houden. Toen in de midden jaren tachtig de cd de overhand kreeg, verdween menige DJ platenkoffer naar de zolder. Met daarin nog veel gouden engeltjes.. Maar anno de jaren 2000 werden de koffers weer van de zolder gehaald om toch de oude vinyl muziek weer ten gehore te brengen op diverse party`s. Niet de singels en maxi singels zijn ouder geworden maar ook de DJ`s die de muziek destijd draaiden. Dus kan men deze avond er vanuit gaan dat er een DJ staat met veel ervaring uit de singel / lp tijd. Om er maar een paar te noemen, Tavares, Europe, Abba, Black Sabbath, Kikki Dee, Chi Coltraine, Bee Gees en Grease, zullen deze avond weer uit het stof worden gehaald. De meesten hebben vroeger in de jaren 70 al op de draaitafels van de Papillon bar in Hardenberg gelegen. Uiteraard is het mogelijk om je eigen muziek mee te nemen om te laten horen want veel pick-up`s zijn naar de vuilstort gegaan of staan ergens op zolder te verstoffen. Het tikken en ruisen van de plaat is toch het stukje nost

Locatie

  • Centrum Gramsbergen

    Meiboomsplein 4
    7783AT Gramsbergen