Organist Ad Huetink
Organist Ad Huetink ad huetink

Zomeravond Samenzang

zaterdag 20 augustus 2022 20:00 t/m 21:30

De Zomeravond Samenzang is speciaal voor iedereen die van Christelijke liederen houdt en graag samen zingt. Op zat. 20 aug. om 20.00 uur bent u van harte welkom in de Willem Hendrik Zwart Hal. Ad Huetink verzorgt het orgelspel. Er is een prachtig programma voor u samengesteld. U kunt genieten van orgelspel en begeleiding bij het zingen van de u bekende liederen. De Samenzang en de klanken van het Monarke orgel vormen samen een prachtig muzikaal geheel. U kunt o.a. luisteren naar de volgende orgelwerken: Cantilena (J. Rheinsberger), Ouverture “Dankt, dankt nu allen God”(J. Zwart), Fuga in G. Groot (J.S. Bach), Andante religioso en Allegretto uit Sonate 4 (F.Mendelsohn/Bartholdy).

Locatie

  • Willem Hendrik Zwart Hal

    Grensweg 17
    8153RB Lemelerveld