Logo Night of the Forest
Logo Night of the Forest ProGram / Geert Westerhof

Night of the Forest

zaterdag 9 juli 2022 18:00 t/m zondag 10 juli 0:00

De Night of the Forest heeft wel een programma waar je u tegen zegt. Met de popbands Gentlemen en The Roots, fanfare en malletband SDG Ane, Harmonie Crescendo-KNA, popkoor Canta Libre, singer/songwriter Harrie Snijders, Bigband Coevorden, folkduo Na Fir, Zus & Zo, zanger Hans, shantykoor De Sjompiesingers. Maar ook streetdancers en acrogymnasten van Gymvereniging Gramsbergen, De Monkey Town Linedancers en diverse schrijvers en dichters. En bijzondere samenwerkingen zoals Ton Hudepol met bijna twintig muzikanten en vocalisten die in wisselende samenstellingen optreden. En Jan-Henk Post treedt nog eens op met muzikale vrienden, waaronder Anja Dalhuizen, die jaren geleden schitterde in The Voice of Holland. In het bos zijn vijf podia: Het Bostheater, de grote open plek bij de steen en drie andere locaties tussen de bomen en varens. Het programma begint om 18.00 uur met de Guus en Gerlien Discoshow voor de jeugd. Kinderen kunnen zich laten schminken en canvasdoek beschilderen bij Jong Gramsbergen. Er zijn horecapaviljoens en met enkele foodtrucks is er voor gezorgd dat er wat te eten valt: van wafels, ijs tot hamburgers, Surinaamse broodjes en pulled porc.

Locatie

  • Gramsberger Bosje

    Kanaaldijk
    7783da Gramsbergen