SealEco Challenge
SealEco Challenge Hans Jansen

Team Sukerbiet - SealEco MTB Challenge 11-12-2022

zondag 11 december 2022 8:30 t/m 10:00

Dit jaar is opnieuw de SealEco MTB Challenge van Team Sukerbiet. Met afstanden van 33km, 60km, 75km en 100km is er?volop uitdaging voor iedere MTB’er en cyclo-crosser! Goede voorbereiding van de Boombouw Wintermarathon van Cycling Lemelerveld, Drenthe 200 of gewoon genieten over de singletracks van het prachtige Salland en Vechtdal. De routes zijn uitdagend (Lemele, Ommen, Hardenberg en Stegeren). ?Een echte MTB Challenge onder het motto “opgeven is geen optie”. Elke deelnemer ontvangt bij de start een stuurbordje met zijn eigen unieke startnummer, een mooi collectors item die je gewoon moet hebben! Onderweg zijn er goed ingerichte verzorgingsposten met o.a. warme pannenkoeken en pechhulp (KokkieBikes uit Lemelerveld). De organisatie is in samenwerking met Cycling Lemelerveld. Alle opbrengsten gaan 100% naar de goede doelen waar we ons met Team Sukerbiet elk jaar weer voor inzetten .?Voor 2022-2023 hebben we er voor gekozen om ons in te zetten door deelname aan de Alpe d’HuZes op 1 juni 2023. Datum 11 december 2022 Voor meer informatie zie de site: http://www.teamsukerbiet.nl/sealeco-mtb-challenge-11-12-2022/

Locatie