Adverteren

Weekblad De Toren leeft

Iedere woensdagochtend is het een komen en gaan bij het kantoor van Weekblad De Toren. Veel lezers wachten niet tot de krant in de bus valt maar halen alvast een vers van de pers exemplaar. Weekblad De Toren leeft in gemeente Hardenberg.

‘Als het niet in Weekblad De Toren staat dan is het niet gebeurd.’ Weekblad De Toren speelt een belangrijke rol in de regionale samenleving en voor veel inwoners is het verschijnen een vast onderdeel van de week. Actuele informatie over medische diensten en kerkdiensten, de familieberichten en de uitslagen van sportwedstrijden maar ook de verplichte publicaties van gemeente Hardenberg en het gemeentenieuws: Weekblad De Toren publiceert ‘t iedere week. Evenzo is Weekblad De Toren een bron van informatie omtrent nieuws, activiteiten en evenementen die komen of recent hebben plaatsgevonden.

Weekblad De Toren wordt gelezen door een brede groep, zowel mannen als vrouwen, en allen woonachtig in of anderzijds betrokken met ons verspreidingsgebied. De krant verschijnt in een groot verspreidingsgebied en wordt - met uitzondering van de familieberichten - geheel fullcolour gedrukt. Onze lezers willen graag weten wat er speelt in Hardenberg en omgeving.

Uw advertentie wordt gezien
Weekblad De Toren is een begrip in Hardenberg. We werken nauw samen met verschillende partijen zoals de Gemeente Hardenberg, maatschappelijke organisaties en adverteerders. De gratis huis-aan-huis uitgave heeft gemiddeld 48 fullcolour pagina’s en wordt op woensdag bij alle huishoudens in ons verspreidingsgebied bezorgd. Met een oplage van 61.000 en een leesdichtheid van 86% heeft uw advertentie in Weekblad De Toren een uitzonderlijk groot bereik. We dragen zorg voor een correcte verspreiding wat blijkt uit de minieme foutmarge van slechts 1-2%. NIPO onderzoek heeft bovendien uitgewezen dat ieder exemplaar van de krant door twee mensen wordt gelezen: dit betekent een verdubbeling van uw advertentiebereik.

Adverteren in Weekblad De Toren
Dankzij korte aanlevertijden ligt Weekblad de Toren met uw advertentie al de volgende dag bij de klant op de deurmat. Onze advertentiepagina’s geven u de mogelijkheid te participeren in ons dynamische medium. We maken gebruik van vaste advertentieformaten en daaraan gekoppelde tarieven. De uiterste inlevertijd voor advertenties is dinsdag 12.00 uur, voor advertorials – advertenties op een redactionele pagina – geldt als uiterste inlevertijd maandag 14.00 uur.

Onze medewerkers verzorgen tevens de prepress; hierdoor kunnen we een soepele en flexibele werkwijze hanteren en tevens tegemoet komen aan de wensen van onze klanten. Bij tijdige inlevering van uw advertentiemateriaal kan onze advertentieafdeling optimale aandacht schenken aan de opmaak van uw advertentie. Adverteren in Weekblad De Toren betekent gezien én gelezen worden.

Contact

Weekblad De Toren

Advertentieafdeling: advertentie@detoren.net

T. 0523 263 097

Burgemeester Bramerstraat 59 7772 CD Hardenberg

Postbus 210  7770 AE Hardenberg