Afbeelding
De Toren

Honderd kilometer bikkelen op je MTB

za 16 februari 2019 Sport

Op zondag 24 februari organiseert Wielerclub Cycling Lemelerveld de veertiende editie van de Boombouw Wintermarathon, een unieke mountainbiketocht door al even unieke natuurgebieden.

De Wintermarathon voert de deelnemers door het schitterende Sallandse rivieren- en heuvellandschap van Regge en Vecht, Lemelerberg en Sallandse Heuvelrug. De routes gaan voor 95% over onverharde paden die ruimschoots aanwezig zijn in de groene omgeving van de gemeentes Ommen, Hellendoorn en Nijverdal.

Sportieve uitdaging

Iedereen, recreant of wedstrijdrijder, jong of oud, man of vrouw, kan deelnemen aan deze mountainbikebelevenis. En voor ieder type renner is er een passende afstand, deelnemers kunnen kiezen voor 55, 75 of 100+ kilometer. Ook dit jaar wordt er gestart en gefinisht bij het sportpark Heidepark aan de Verbindingsweg in Lemelerveld. Starten kan tussen 8.30 en 10.00 uur.

Er zijn vier verzorgingsposten waar er gratis een drankje of kleine versnapering wordt verstrekt. Ook zijn bij alle verzorgingsposten mecaniciens aanwezig voor kleine noodreparaties. Na de tocht bestaat er de mogelijkheid om te douchen en de fiets te reinigen op een speciaal ingerichte fietsen afspuitplaats. De inwendige mens kan worden versterkt met een heerlijke kop gratis snert. Meer informatie over deze tocht is te vinden op www.wintermarathon.nl.

Afbeelding
The Doors Alive (UK) in de Baron Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Thijs Kemperink & Erwin Nyhoff sluiten theaterseizoen af Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Hardenberg volgt ontwikkelingen Schippersplas op de voet Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Modeshow met dansdemo's Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Inzameling oud papier Hardenberg 3 uur geleden