Afbeelding
G. van den Hoven

Wandelfeest A4D voor Lutten en Slagharen

ma 1 april 2024 Hardenberg Ingezonden

SGVenL (Slagharens Gymnastiek Vereniging en Lutten) organiseert met veel enthousiasme de Avond4Daagse op 28, 29, 30 en 31 mei 2024. Hoewel het evenement een geliefde traditie is, zijn er altijd uitdagingen, met name als het gaat om nieuwe routes te maken en het daarbij verkrijgen van vergunningen.  Een ander belangrijk aspect van de Avond4Daagse is de ondersteuning van sponsoren, die ervoor zorgen dat met name de kinderen tijdens het wandelen worden voorzien van wat lekkers. 

Dit jaar zijn er enkele veranderingen in het startpunt van de Avond4Daagse. Op dinsdagavond en woensdagavond wordt er gestart op Sportpark De Kei, terwijl op donderdagavond en vrijdagavond de start zal plaatsvinden bij Sporthal De Noorderslag. Deze locaties bieden de perfecte uitvalsbasis voor de wandeltochten en zorgen voor een vlotte en veilige start van elke avond.

Een andere vernieuwing dit jaar is de manier waarop de inschrijvingen worden afgehandeld. Via de website van SGVenL kun je je makkelijk aanmelden en de betalingen worden gedaan via iDeal. De link wordt open gezet op 2 april en tot 4 mei 2024 heb je de gelegenheid om je aan te melden. Nadien aanmelden kan op de dag dat je start en dan kun je contant betalen. 

Met alle voorbereidingen in volle gang kijkt SGVenL uit naar een succesvolle Avond4Daagse, waarbij jong en oud kunnen genieten van vier dagen wandelplezier. We moedigen iedereen aan om deel te nemen en samen met ons te genieten van dit prachtige evenement.

Afbeelding
Modeshow met dansdemo's Hardenberg 39 minuten geleden
Afbeelding
Inzameling oud papier Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
PvdAGroenLinks reikt duimen uit Twenterand 1 uur geleden
Een paar toppers
Leuke wedstrijd voor GV Gramsbergen Sport Ingezonden 10 uur geleden
Acro duo Michelle en Emmelieke en trio Meike, Ilse en Indy
Acro teams TSH op plaatsingswedstrijd NK Sport Ingezonden 13 uur geleden