'De Kunst van het Evenwicht’

di 26 maart 2024

De Autismeweek vindt dit jaar plaats van zaterdag 30 maart tot en met zaterdag 6 april. Het thema is ‘De Kunst van het Evenwicht’. 

Want voor veel mensen met autisme is het leven één grote evenwichtsoefening. Gaat het op één van de belangrijke levensgebieden even minder goed, dan heeft dit vaak verregaande gevolgen voor de andere gebieden. De kunst is dan om te voorkomen dat de balans blijvend verstoord raakt - de kunst van het evenwicht.  Aansluitend op het thema organiseert NVA Vechtdal op woensdag 3 april van 18.30 tot 20.00 uur in de bibliotheek Hardenberg een Inzichtspel dat kan helpen om meer balans te vinden tussen stress en rust. Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen, geef je dan op via nva.vechtdal@autisme.nl

Daarnaast is de NVA Vechtdal op zoek naar vrijwilligers voor deze regio. Heb jij een hart voor èn inzicht in wat autisme kan betekenen? En lijkt het je waardevol om van betekenis te zijn voor mensen met autisme of voor de mensen om hen heen? Laat het dan weten via de mail.