Uitbreiding PB bestuur

do 21 maart 2024

Het nieuwe bestuur van  Plaatselijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk hield op dinsdag 19 maart de eerste ledenvergadering in het Kulturhus de Klaampe. Er was een goede opkomst van de leden deze avond. 

De leden werden meegenomen in de lopende zaken, waar het bestuur de afgelopen tijd actief voor is geweest en wat er momenteel speelt, zoals woningnood, verkeersveiligheid en jeugdzaken zijn een aantal punten waar ze volop mee bezig zijn momenteel.


Nieuw bestuurslid

Deze avond werd er een nieuw bestuurslid voorgesteld en werd er positief gestemd door de aanwezige leden. Arjan Kikkert zal per direct het huidige bestuur komen versterken waardoor het bestuur weer met een oneven aantal vertegenwoordigd is met in totaal vijf personen. 

Wanneer mensen geen bestuursfunctie op zich willen nemen, maar wel gedreven en enthousiast zijn om bijvoorbeeld in een werkgroep zitting te nemen, dan mogen ze ook contact opnemen om zich aan te melden. 


Nieuwe website

Op dit moment wordt er gewerkt aan het vernieuwen van de website en zal op www.plaatselijkbelangwesterhaarvriezenveensewijk.nl binnenkort ook de nodige informatie vermeld worden. Tevens is Plaatselijk Belang actief op Facebook: plaatselijkbelangwesterhaarvriezenveensewijk.nl. Wanneer inwoners vragen, tips of suggesties hebben kunnen ze contact opnemen met één van de bestuursleden.