Op de achtergrond de deelnemende kinderen. Op de voorgrond vlnr.: Jordy Habekotte, Nienke Weideman, Jari Kouwen, Henk Kampman, wethouder Alice van den Nieuwboer, Bram Hoving.
Op de achtergrond de deelnemende kinderen. Op de voorgrond vlnr.: Jordy Habekotte, Nienke Weideman, Jari Kouwen, Henk Kampman, wethouder Alice van den Nieuwboer, Bram Hoving. Ronald Bakker rbakker7731@gmail.com

Zeer geslaagde schoolsportdag

ma 26 september 2022 Ommen

In het kader van het lokaal sport -en preventieakkoord Samen Fitter Verder! werd er evenals vorig jaar een schoolsportdag georganiseerd voor de groepen 7 en 8 van alle basisscholen uit de gemeente Ommen op sportpark Westbroek. Meer dan 400 kinderen konden kennismaken met zes verschillende sporten. De sportverenigingen waren: Voetbalvereniging FC Ommen, Tennis Club Ommen, Atletiekvereniging ACO, Volleybalvereniging Volco, Hockeyclub MHCO en Energy Ommen.

De dag werd gestart met een kort openingswoordje door Henk Kampman namens de organisatie en wethouder Alice van den Nieuwboer en vervolgens nam Gymmeester Jari het stokje over en verzorgde een gezamenlijke warming voor het clubhuis van FC Ommen. Daarna verspreidden de leerlingen zich over het sportpark. Na een dag sporten en bewegen waren ze moe en voldaan. Leerlingen van het Vechtdal College verzorgden in de pauze een lekkere gezonde lunch, dat volledig werd gesponsord door lokale ondernemers.

Foto: op de achtergrond de deelnemende kinderen. Op de voorgrond vlnr.: Jordy Habekotte, Nienke Weideman, Jari Kouwen, Henk Kampman, wethouder Alice van den Nieuwboer, Bram Hoving.

Een paar toppers
Leuke wedstrijd voor GV Gramsbergen Sport Ingezonden 5 uur geleden
Acro duo Michelle en Emmelieke en trio Meike, Ilse en Indy
Acro teams TSH op plaatsingswedstrijd NK Sport Ingezonden 7 uur geleden
Afbeelding
N48 dicht na eenzijdig ongeluk met Corvette, herstelwerkzaamheden gaande Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Drie kampioenen bij v.v. Den Ham Sport Ingezonden 7 uur geleden
Afbeelding
Baby's houden van boeken Hardenberg 10 uur geleden