Afbeelding

Koorleden in het zonnetje

do 2 mei 2024 Hardenberg

Een belangrijk deel van de jaarlijkse ledenvergadering van zangvereniging Cantate Deo uit Den Ham stond op 29 april in het teken van de huldiging van twee jubilarissen. Jennie Hietkamp werd in het zonnetje gezet vanwege haar 25 jarig lidmaatschap en Ria Bloemendal werd gehuldigd omdat zij al liefst 40 jaar lid is van het koor. Jennie begon aanvankelijk bij Looft den Heer en Ria startte destijds bij het koor in Daarle. Aan beiden werden bloemen overhandigd vergezeld van een een bronzen kunstwerkje in de vorm van een muzieksleutel. 

Nieuwe bestuursleden

Tijdens de jaarvergadering kwam ook een bestuurswisseling aan de orde. Er werd afscheid genomen van Eef Kolkman (algemeen adjunct) en Jaap van ‘t Veld (penningmeester c.q. voorzitter). Zij hadden aangeven hun werkzaamheden na respectievelijk 16 en 12 jaaar, te willen beëindigen. Onder dankzegging voor hun verdiensten werden ook zij in de bloemetjes gezet. Als nieuwe bestuursleden werden Wim Laarman en Corrie Wels benoemd. 

Verder kwam ook het financieel huishoudboekje aan de orde. Dankzij de opbrengsten uit de papierinzameling blijven op financieel gebied de vooruitzichten goed, zo werd gemeld. 

Mooie agenda

Al met al ziet het koor met optimisme uit naar de toekomst uit. Dankzij de komst van enkele nieuwe zangers ligt het aantal leden nu rond de 50. De leden zingen voor eigen ontspanning, gezelligheid en plezier, maar vooral ook om dat met anderen en in relatie met God te delen. Zoals in mei bij de bewoners van het Liefferdinck, in oktober bij het concert met orkest en professionele soliste in de Dorpskerk en in december bij Carols and Lessons.

Afbeelding
Afbeelding
Brand in camper aan De Vechtspille na explosie Hardenberg 7 uur geleden
True Desire Vocalband
KOM & ZIE Openluchtviering met 'True Desire Vocalband' in Vroomshoop! Nieuws Ingezonden 8 uur geleden
Afbeelding
Blikseminslag veroorzaakt flinke schade aan woning aan de Hoogenweg Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Alma vergadert in 'Irene' Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 12 uur geleden