Afbeelding

‘Noaberrock’ verbindt dorpelingen

wo 21 februari 2024 Hardenberg

Op zaterdag 7 september 2024 wordt in Kloosterhaar achter het dorpshuis een nieuw en uniek muziekfestival genaamd NOABERROCK georganiseerd. De bedoeling van dit evenement is jong en oud van Kloosterhaar en Langeveen de gelegenheid te geven om op een groot en professioneel podium te laten zien wat ze in hun mars hebben. Dat mag dans, muziek maken, zingen, voordrachten, instrumenten bespelen etc. zijn. Dat alles om door middel van een gezellig en verbindend evenement de bewoners van beide dorpen uit te nodigen om gezamenlijk, onder het genot van een drankje en een hapje, te genieten van de diverse optredens. Een verbindend evenement.

Het evenement start vanaf 16.00 uur met (jeugd)optredens die van 17.00 uur tot 18.00 uur afgewisseld worden met een optreden van Hazes volkszanger Geert Endeman uit Goor. Tijdens deze optredens worden er extra leuke activiteiten voor de jeugd op het terrein gehouden.

’s Avonds vanaf 20.00 uur is het de beurt aan de rockbands Jetlack uit Langeveen en Remastered uit Kloosterhaar. Als klap op de vuurpijl wordt de avond afgesloten met een optreden van de nieuwe boerenrockband Springleavend uit Kloosterhaar.

Van waarde

“Geprobeerd gaat worden om er voor iedereen een goed en betaalbaar evenement van te maken. Uitgangspunt is geen entree te heffen, maar een vrijwillige bijdrage. Het dorpshuis ’t Haarschut en café De Kleinhaar gaan samen de horeca verzorgen. Dat ook als steuntje in de rug voor hun goede werk in het dorp. Wij gaan er vanuit dat dit evenement de bewoners uit beide dorpen meer met elkaar in contact kan brengen en dat het sociaal en maatschappelijk waarde gaat hebben. Jeugd, volwassenen, waarbij ook zeker aan onze senioren worden gedacht uit Kloosterhaar en Langeveen verbinden dat is het doel,” aldus de organisatie.

Op dit moment zijn de voorbereidingen gestart, zijn de eerste uitnodigingen de deur uit en hebben de eerste deelnemers zich aangemeld. “Wij zijn benieuwd of dit een terugkerend evenement kan worden. Bijvoorbeeld door in 2025 een ander omliggend dorp uit te nodigen”.

Afbeelding
Nieuw lid pastoraal team St. Marcellinusparochie Twenterand 10 uur geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim kampioen en promoveert naar de eerste klasse Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Verkiezingsbijeenkomst Europese Verkiezingen Hardenberg 11 uur geleden
Openingszet door Marnix Willems
Jan Schippers wint 3e AD&M Vaart en Vecht sneldamtoernooi. Sport Ingezonden 14 uur geleden