Afbeelding

Duo-expositie van Geke Prins en Linda Afke Art

wo 21 februari 2024 Hardenberg

Het Coevorder Kunstenaars Collectief, gevestigd aan de Sallandsestraat 5 in Coevorden, heeft binnenkort een nieuwe expositie. Het betreft een duo-expositie van Geke Prins en Linda Afke Art. Deze expositie wordt officieel geopend op zaterdag 24 februari om 15.30 uur. Iedereen is hierbij van harte welkom.

De schilderijen van Linda zijn voornamelijk abstract en ze gebruikt zelden een kwast. Ze heeft kratten vol met knijpflesjes gevuld met een dik verfmengsel voor dots (blob). Daarnaast kun je in haar studio aan huis ook ingrediënten vinden voor textuur pasta. Maar wat Linda het meest van alles gebruikt, is vloeibare verf. Daarvoor heeft ze verschillende recepten en gebruikt ze zelfs een gietmedium afkomstig uit Australië.

Linda werkt ook geregeld met veel plezier aan heel uiteenlopende opdrachten. Zie je iets moois in de ‘verkeerde’ kleur of in de ‘verkeerde’ maat, neem dan gerust contact op, Linda maakt het met liefde.

Kleien

Geke Prins uit Roden is al jaren verslingerd aan het werken met klei en vindt daar veel voldoening in. Na het bakken van de werken worden ze ofwel geglazuurd, ofwel in de zogenaamde zaagsel-oven bewerkt. Geke heeft op meerdere plekken in het noorden van het land geëxposeerd en een aantal jaren geleden ook al eens in Kunst Op Vijf. Ze vindt het leuk om weer eens in Coevorden te mogen staan met haar werken. Kijk voor meer info over het kunstenaars Collectief op www.kunstcoevorden.nl

Afbeelding
Afbeelding
Voorjaarsmarkt bij Dedemkerk in Dedemsvaart Hardenberg 50 minuten geleden
Afbeelding
Skatepark Kruserbrink feestelijk heropend Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Infoavond over warmtepomp Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Oldtimer Festival Balkbrug trekt weer veel bezoekers Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Nacht van Gebed 31 mei - 1 juni 2024 Nieuws Ingezonden 3 uur geleden