Afbeelding

Repair Café Hardenberg bij De Koppel

zo 9 juli 2023 Hardenberg

Op zaterdag 22 juli is er weer zo’n leuk en nuttig Repair Café bij De Koppel. Inloop tussen 13.00 en 15.00 uur.

De afgelopen maanden zijn er al veel bezoekers geweest met koffiezetapparaten, klokken, stofzuigers, kleding en wat al niet meer. Zo’n 80% van de spullen verlaat gerepareerd weer het pand. En dat scheelt een hele berg afval, grondstoffen, geld en frustratie.

In een wereld waarin het steeds duidelijker wordt dat grondstoffen en euro’s niet oneindig voorradig zijn, is dat een mooie bijdrage door vrijwilligers én bezoekers die de moeite nemen hun spullen mee te nemen om te repareren. Heeft u ook iets wat kapot is en wat met hulp van een handige Harry of Harriët wellicht nog gemaakt kan worden? Bezoek dan op zaterdag 22 juli het Repair Café Hardenberg, inloop tussen 13.00 tot 15.00 uur bij natuuractiviteitencentrum De Koppel, Vechtstraat 8, Hardenberg. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht. Kijk ook eens op www.dekoppel.com en www.repaircafehardenberg.nl. Voor meer informatie tel. 0523 273388 of info@dekoppel.com.

De duurzaamheidgidsen van het Startpunt duurzaam Hardenberg zijn komende maanden niet aanwezig bij De Koppel. Huisbezoeken kunnen wel gewoon aangevraagd worden.

De Koppel is een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.

Een paar toppers
Leuke wedstrijd voor GV Gramsbergen Sport Ingezonden 8 uur geleden
Acro duo Michelle en Emmelieke en trio Meike, Ilse en Indy
Acro teams TSH op plaatsingswedstrijd NK Sport Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
N48 dicht na eenzijdig ongeluk met Corvette, herstelwerkzaamheden gaande Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Drie kampioenen bij v.v. Den Ham Sport Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Baby's houden van boeken Hardenberg 13 uur geleden