Afbeelding
Tinneke Poortman

Chr. Mannenkoor Asaf verkoopt geraniums

di 11 april 2023 Hardenberg

Het Chr. Mannenkoor Asaf uit Dedemsvaart die dit jaar haar 70e verjaardag viert houdt haar bekende geraniumactie dit jaar op donderdag 27 en vrijdag 28 april, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Om mogelijke teleurstelling te voorkomen voordat alles is uitverkocht zoals voorgaande jaren, is het ook  mogelijk de bestellingen alvast op te geven via 06-42838883 of een mailtje naar mannenkoorasaf@gmail.com of bij een van de koorleden die deze graag voor u zal noteren. 

De geraniums van topkwaliteit worden verkocht per stuk voor 2,50 euro, bij drie stuks 7 euro en zes stuks voor 14.00 euro. Er is ruime keuze uit staand en of hangers, dit in prachtige kleuren. U kunt deze digitaal alvast bekijken op www.mannenkoorasf.nl

De verkoop vindt plaats bij het distributiepunt fa. Antuma Stegerensallee 2 7701 PL te Dedemsvaart en waar ook de bestelde planten zijn af te halen. Met de regel Op=Op. 

Voorjaarsconcert

Chr. Mannenkoor Asaf onder leiding van dirigent Jorrit Wout houdt op zaterdag 13 mei om 19.30 in het Kerkelijk gebouw ‘de Antenne’ een voorjaarsconcert samen met het Gospelkoor El Jakim uit Zuidwolde dat onder leiding staat van Harold Kooi. Verdere medewerking wordt verleend door de bekende fluitist Kees Alers, beide dirigenten begeleiden elkaars koren op orgel en piano. Het grote jubileumconcert staat gepland op zaterdag 28 oktober.

Afbeelding
The Doors Alive (UK) in de Baron Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Thijs Kemperink & Erwin Nyhoff sluiten theaterseizoen af Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Hardenberg volgt ontwikkelingen Schippersplas op de voet Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Modeshow met dansdemo's Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Inzameling oud papier Hardenberg 3 uur geleden