De Toren Nieuws Vijftig peuters genieten van Bob en Bella

Vijftig peuters genieten van Bob en Bella

Nieuws
Previous
Next
5 Okt

Het was een gezellige boel, woensdag 5 oktober in het Boekstartcafé van Bibliotheek Ommen. Vijftig peuters, veel moeders, drie vaders een stel oma's en één opa genoten van het optreden van muzikant Bob en clown Bella.

Zingen en bewegen met liedjes uit de oude doos, daarmee wisten Bob en Bella de aandacht van de kleintjes te vangen. Na de pauze was er nog een gezellig verhaal van Boer Boris en daarna gingen de peuters kwetterend en vol verhalen naar huis. Een betere opening kon de Kinderboekenweek zich niet wensen.

Het land van Harrewar

Op zaterdag 8 oktober is er nog een laatste activiteit in de Kinderboekenweek in Ommen, Theatergroep Lef komt dan met de voorstelling 'Het land van Harrewar'. Kaatje gaat bij oma op visite, maar in plaats van slingers hangt oma wol op. Oma is namelijk een tikkeltje in de war. Ze wordt vergeetachtig en is licht aan het dementeren. De sprookjes die ze Kaatje voorleest kloppen niet en bestaan alleen in de gedachten van oma. De sprookjesfiguren worden daar behoorlijk verdrietig van. Maar gaandeweg de voorstelling begrijpen oma en Kaatje elkaar steeds beter en wordt het alsnog feest.

De voorstelling is voor iedereen van 5 tot 99 jaar. Kaarten zijn elke werkdag vanaf 14.00 uur verkrijgbaar bij de klantenservice van de Bibliotheek, op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Opa's en oma's mogen gratis mee. Reserveren kan via de website van de Bibliotheek.

Meer nieuws

Ongeval in Sibculo Van de redactie
Zaterdag 24 februari 2018 om 17:00 uur
Een nieuwe naam voor Hardenberg Van de redactie
Zaterdag 24 februari 2018 om 14:11 uur
Kampeerbeurs voor buitenmensen Van de redactie
Zaterdag 24 februari 2018 om 13:59 uur
Code rood voor rietgedekte woningen Van de redactie
Zaterdag 24 februari 2018 om 12:52 uur
Kinderen in beweging in Bergentheim Van de redactie
Zaterdag 24 februari 2018 om 11:47 uur
De heer Kluin viert 80ste verjaardag Van de redactie
Zaterdag 24 februari 2018 om 08:50 uur